top of page
Zoeken

Oktober Kindermaand in Synagoge Groningen

Maak je eigen kunstwerk met Joodse symbolen!



Ben je tussen de 9 en 12 jaar oud? Dan kun je op zondagmiddag 6 oktober meedoen aan een creatieve workshop in Synagoge Groningen. Kunstenaar Emily Wortel gaat je aan de hand van bijzondere voorwerpen, symbolen en verhalen uitleg geven over de Joodse cultuur. Deze ga je gebruiken om jouw eigen kunstwerk te maken!


Door sjablonen van deze symbolen of voorwerpen te maken, ga je deze zelf verwerken in jouw kunstwerk! Uiteraard begeleidt Emily deze activiteit en geeft je tips om jouw werk zo mooi mogelijk te maken.


De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en wordt deze middag twee maal aangeboden.

  • Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk

  • Ieder kind wordt begeleid door minimaal 1 ouder/verzorger. Zij kunnen tijdens de workshop de expositie in de synagoge bekijken of deelnemen aan een rondleiding.

  • Vermeld bij de aanmelding de naam en leeftijd van uw kind en of u wilt deelnemen aan de workshop van 13.30 of 15.30 uur.

  • Houd er rekening mee dat er tijdens de workshop met verf wordt gewerkt.




Oktober Kindermaand

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van Oktober Kindermaand. Kinderen tot 13 jaar kunnen in de weekenden gratis culturele activiteiten bezoeken in Drentse en Groningse musea, theaters, molens en in de natuur. Met Oktober Kindermaand stimuleren we kinderen om samen met hun ouders culturele organisaties te bezoeken en daar deel te nemen aan allerlei creatieve activiteiten. 

Kommentare


bottom of page