Cursus dansen geïnspireerd op Joodse traditie

Vanaf maandagavond 13 maart is er op het adres Kapteynlaan 13-1, een cursus Chassidische, Jiddische Klezmer- en Israëlische dansen  geleid door Kaya Wolff.
Het gaat bij deze cursus - geïnspireerd op de Joodse traditie -  zowel om uitbundige, als om rustige dansen, met als motto: "in het spoor van de traditie, met de vonk van inspiratie & op het ritme van levenslust"
Men kan zich ook tussentijds aanmelden al of niet na één gratis proefles.
De cursus is wekelijks en duurt tot en met maandag 15 mei, met uitzondering van 17 april.
Graag van tevoren aanmelden. Aanbevolen kleding: makkelijk zittende kleding en sportschoenen.
Zowel beginners als gevorderden zijn welkom! Klik hier voor de pdf met de folder

GEIN CULTUUR GRONINGEN 2017 NU OP 2 APRIL IN DOOPSGEZINDE KERK, OUDE BOTERINGESTRAAT 33

cultuurfestival: Gein Cultuur Groningen 2017 (4e editie)
plaats: Oude Boteringestraat 33  9712 GD Groningen (Doopsgezinde Kerk)
datum: zondagmiddag 2 april
tijd: 12:45 uur - 20:00 uur
prijs: € 10,-

De 4e editie van  het jaarlijkse Gronings Joodse Cultuurfestival ‘Gein Cultuur’ vindt dit jaar - net als de eerste keer in 2014 - opnieuw plaats in de Doopsgezinde Kerk aan de  Oude Boteringestraat 33 - nadat het de afgelopen 2 jaar in de synagoge was gehouden.
Klik hier voor het geactualiseerde programma of hier voor de website met toelichtingen en updates.

Abonneren op RSS - Nieuws